Старозагорската полиция е на крак за струпалите се четири в

...
 Старозагорската полиция е на крак за струпалите се четири в
Коментари Харесай

Полицията на крак за събития четири в едно

 Старозагорската полиция е на крайник за струпалите се четири в едно събития сред 24 и 26 май - общоградско шествие,абитуриентски балове, футболната среща сред „ Берое “ и „ Левски “ и изборите за Европейски парламент.
 Засилено полицейско наличие и краткотрайна организация на придвижването са част от ограниченията, които ще предприемем, споделиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. 
 Те се вкарват още на 24 май сутринта, когато започва шествието по улиците на града във връзка празника на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Засилено полицейско наличие ще има и вечерта към заведенията, където ще се проведат абитурентските празненства.
 В празничния ден ще се организира и футболната среща сред тимовете на „ Берое “ и „ Левски “, поради което на входовете на града ще има построени краткотрайни КПП-та за инспекция на почитателите на гостуващия тим.
  Стана ясно, че макар абитуриентските балове, кметът на общината Живко Тодоров ще издаде обичайна заповед да възбрана на продажбата и използването на алкохол в деня за размисъл и в изборния ден. 
  В ход е и цялата организация по защитата на изборните бюлетини и изборните секции.Още през днешния ден изборните бумаги щели да бъдат извозени под защита по общините в  Старозагорска област. Тук бюлетините ще  бъдат съхранявани и защитавани до 25-ти май, когато ще ги получат управленията на изборните секции. След това всички секции ще бъдат охранявани от полицията до края на изборния ден. 
След привършване на изборите още веднъж под защита изборните бумаги ще бъдат извозени до районната изборна комисия, която тази година ще работи в постройката на районната библиотека „ Захарий Княжески “. Около нея  също ще бъде основана ще има и краткотрайна организация на придвижването до привършване работата на РИК.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР